PR, pressemeddelelse, pressemeddelelser, kommunikation, marketing, salgsoptimering, søgemaskineoptimering

Bolig & Have

Rådgivning om jordvarmeanlæg

Din tilfredshed er vigtig for os, når du skal vælge en effektiv løsning indenfor varmepumper, jordvarme og jordvarmeanlæg.
Kundeservice har…Alternative løsninger jordvarmeanlæg

:: VERTIKAL JORDVARMEANLÆG MED EKSISTERENDE BRØND
Gør det muligt at udnytte ellers lidet eller slet ikke udnyttet grundvand. Gør det…Effektive løsninger jordvarme

:: VERTIKALT JORDVARMEANLÆG MED VAND I UNDERGRUNDEN
Gør det muligt at producere varme og kulde med meget lave omkostninger og…Typer af jordvarmeanlæg

Geotermiske anlæg
:: HORISONTALT ANLÆG PÅ BEGRÆNSET DYBDE
Dette anlæg kan installeres let og med lave omkostninger. Der kræves et…Jordvarme energi

Jordvarme energi
Jordvarme teknologi gør det muligt at udnytte den skjulte varme, som er lagret i jordens indre.
Vores anvendelse…Jordvarmeanlæg

Fleksibilitet i jordvarmeanlæg
I modsætning til jordvarmepumpen kræver luftvarmepumpen ingen rørlægning, eftersom den bruger varmen fra luften udenfor. En typisk…Tilskudsordning til udskiftning af oliefyr med jordvarmeanlæg

Udskiftning af oliefyret giver halv varmeregning og kr. 20.000 i tilskud
Vedtagelsen af den nye finanslov gør det pr. 1.…Solvarmeanlæg for perfekt solenergi

I disse klimatider er det godt at tænke på andet end fossile brændstoffer som olie- og gasressourcer. Derfor er det…postkasseguiden.dk – din guide til postkasser. Et klik og du får den bedste pris på din postkasse.

Postkasseguiden.dk sælger ikke postkasser (som den eneste hjemmeside), til gengæld formidler vi kontakten mellem forbrugeren og flest mulige leverandører og…Vægmaling, billig maling, farvekort, inspiration

Bring harmoni i indretningen med trendy modefarver.
Med en ny serie af vægmaling rammer denne kollektion plet med de internationale…
Haven er det nye køkken og bad. Nu har vi i mange år brugt vores penge i boligindretningen, men nu er tiden kommet til, at vi rykker ud i haven med udekøkkener og loungemiljøer. Så måske skulle du finde din indre havearkitekt frem og lave en haveplan, eller lade de professionelle overtage.
Selv hvis du bor i en lejebolig, kan det betale sig at tænke på have indretning. Hvis man ikke mener, at en omlægning af have kan stå mål med ens bolig leje, så kan man gøre terrassen til en lille oase med lækre havemøbler, et havebord med tilhørende positionsstole og hvis pladsen tillader det en solvogn, kan gøre underværker. Suppleres de skønne møbler med krukker med forskellige planter, for eksempel græsarter for at give et maritimt look eller georginer og hortensia som i bedstemors have. Så har man pludseligt en skøn stemning, som man kan flytte med sig.
Skal du derimod tiltrække folk, der overvejer leje af bolig, og skal du gøre et mindre attraktivt boligområde populært. Så kan du overveje at gøre udendørs arealerne tiltrækkende. Det vil appellere til folk at se en dejlig terrasse, om det så er belægning med havefliser eller træ, så vil de se muligheden for mange hyggelige og solrige timer med venner og familie, og dermed gøre udlejningen lettere. Så en dejlig have vil også gavne boligudlejningen.
Så nu er det bare i gang med at søge haveinspiration. Og husk nu lige at nyde de mange skønne timer, når solen står højt på himlen.

« Previous Entries


postkasser | barstole