Archive for the ‘Erhverv & Økonomi’ Category

PRINCE2 FORUM 2009 – Afholdes for første gang i Norden!!!

Monday, August 24th, 2009

15 oktober 2009 
8.00-13.00
Finlandshuset Stockholm

Er du klar til at spare tid, energi og penge på dit næste projekt? Er du interesseret i at lære fra andre? I så fald er PRINCE2 Nordic Forum lige noget for dig!

QRP MMI er specialiseret i Project Management, Programme Management og IT Service Management. Hvert år afholder QRP et projektledelsesforum i fem store europæiske byer: Rom, Paris, Madrid, Köln og Milano. Nu er turen endelig kommet til Norden.  Den 15. oktober 2009 fra kl. 8.00- 13.00 i indre Stockholm, vil dette unikke event finde sted.

Alle som arbejder inden for projektledelse vil have gavn af at deltage i PRINCE2 forummet. Dels fordi det vil øge din forståelse af metodologien og give indsigt i nye trends, men også fordi det er en mulighed for at styrke dit netværk i hele Norden.

Under forummet vil følgende blive uddybet:

    * Hvorfor det er nyttigt at bruge en projektledelsesmetode
    * Forskellene mellem PRINCE2 2005 og 2009
    * MSP, Managing Successful programmes- en effektiv metodologi
    * P30, Project, Programme & Portofolio Offices – en guide til opstart af projektkontor

Ovenstående vil blive formidlet gennem internationale talere, der vil bidrage til at gøre dette event endnu mere enestående. Iblandt talerne er islandske Birna Òsk Einarsdóttir, direktør for det islandske teleselskab Síminn. Birna vil videreformidle hvordan Síminn implementerede PRINCE2 som standard metodologi, og fastlægge alle fordele det har medført sig.

Det er gratis at deltage i forummet, men da der er begrænsede pladser kører vi efter først- til- mølle princippet. Kontakt venligst hanna.gustafsson@qrpmmi.dk for at reservere din plads! 

For ydereligere information besøg os på www.qrpmmi.dk eller www.qrpmmi.se

Vi ser frem til at se dig til årets projektledelses-event!

Tyverialarm, sikringsskab, pengeskab, alarm

Thursday, December 4th, 2008

Vi går nu i luften med vores nye webshop, som bliver den nye sikrings portal med både mekaniske og elektroniske sikrings produkter. Vi tilstræber at være på forkant med den hastig stigende udvikling der er på markedet i dag og vi er altid klar med et godt tilbud.

Vores mere end 12 års med Sikring af de danske boliger og firmaer giver en masse erfaring at give af til kunderne siger Indehaver Tino Holtz.

Vores mål er at rådgive kunden med lige netop den løsning der passer til situationen.

Alle vores produkter sælges som kundens ejendom og kunden kan derfor til enhver tid sælge eller flytte sikrings produktet med sig til en evt. ny bolig.

De produkter vi sælger er blandt de mest sælgende i Danmark, dette giver kunderne sikkerhed for kvalitet og garanti i fremtiden.

Begge vores Tyveri alarm systemer er godkendte af Forsikring & Pension ( F&P ) i sikrings niveau 40 og kan dermed benyttes af alle private og de fleste firmaer. Ligeledes er begge alarm systemer afprøvet på det danske markedet i mange år og derfor kan vi give 100% garanti for at systemerne er driftsikre og uden fejl alarmer.

Ved køb af vores systemer er det nemt at ”gøre det selv” og dermed spare mange penge på montøren. Vi leverer alarmsystemerne forud programmerede og derfor lig til at sætte op selv.

Vores store program i Pengeskab, dokumentskabe, brandskabe og PC skabe opfylder de flestes behov. Programmet spænder lige fra den lille værdiboks og op til de tunge kombi sikringsskabe med godkendelser i højste klasse. Som en nyhed kan vi levere godkendte sikrings og nøgleskabe med system låsecylinder, således at der kan benyttes firmaets normale system nøgle. ( Ruko eller anden fabrikat)

Vi leverer også video overvågning med farve kamera i mere end 20 forskellige modeller. Med en Digital DVR Harddisk optager kan det lagres på harddisk og dermed hurtigt afspilles hvis det bliver nødvendigt eller systemet kan tilsluttes internettet og man har så mulighed for at koble sig på et andet sted fra. (Hvis man har kode og IP adr.)

Da vi oprindelig var et låse og alarmfirma ligger det helt naturligt at være behjælpelig når kunden skal have skiftet låse i boligen. Vi kan levere alle cylindre kodet til den samme nøgle, så det bliver nemt i hverdagen, også postkasse og hængelåse.

Som sagt så velkommen til den nye sikrings portal.

Kontakt:

Alarmforum
Storeholm 19
DK-2670 Greve
Telefon 72 10 00 33
www.alarmforum.dk

Eventbureau leverer elegance og stil i høj klasse

Friday, September 12th, 2008

Ligegyldigt hvilket event du skal stable på benene, så kan eventbureau være behjælpelige med en løsning, der overstiger dine forventninger. Så slipper du for at holde styr på alle trådene, og kan bare møde op og nyde en vellykket fest eller fremvise dine produkter med stolthed. Der er masser af muligheder for både virksomheder og private.

Når det kommer til promotion kan eventbureauet blandt andet tilbyde HORECA- detail- eller show promotion. Promoteren fungerer som tillidsperson mellem kunden og eventbureauet, så du kan være garanteret, at du får præsenteret dit produkt bedst muligt. Der vil både være mulighed for at virkeliggøre dine egne ideer, men samtidig kan promotoren komme med inspiration til at få dit produkt bedst markedsført.

Det behøver naturligvis ikke at være et produkt, der skal promoveres, måske står du for at skulle holde en fest. Promoteren kan både klare private og firmafester. Opgaven for promoteren er også her at være tovholder og inspirator. Derudover kan eventbureauet også stille værtinder til rådighed, der alle er kønne, stilede og elegante. Du er altid sikker på at få personale, der smiler og har glimt i øjet, da eventbureau lægger stor vægt på deres personales trivsel og velvære.

Så skal du holde årets firmafest, lave et godt reklamefremstød eller noget helt tredje, så kontakt os. Så er du sikker på succes.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse

Eller har du et eventbureau, så lad os lave din online markedsføring.