Archive for the ‘Forbruger & Elektronik’ Category

PR om espressomaskiner, kaffemaskiner

Wednesday, September 24th, 2008

Et helt andet sted i Danmark slukker en ældre kvinde for støvsugeren. Kaffen er vidst ved at være løbet igennem. Åh, nu skal det gøre godt med en kop!

Hver sin kaffesmag
De senere år har vores kaffesmag udviklet sig og har fået flere facetter. I dag er der mange måder at drikke kaffe på. Hvor nogle foretrækker den nemme instant kaffe, sværger andre til stempelkander eller avancerede espressomaskiner, som både maler bønner og sørger for friskskummet mælk til en enkelt kop ad gangen. Kaffe skal nydes og tid er luksus, så bønner og brygmetode bliver valgt med omhu, når vi forkæler os selv med en kaffepause.

Kaffens aroma
Kaffesort og –kvalitet, dyrkningsforhold, ristning, blanding og opbevaring har stor betydning for kaffesmagen, men selve tilberedningen er også vigtig. Vandet må ikke være spilkogende, den ideelle temperatur er 96 grader. Er vandet varmere, eller trækker kaffen for længe, bliver den bitter og sur. Er vandet køligere, eller trækker kaffen for kort bliver den tynd og uinteressant.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse

Fladskærm, LCD tv, LCD fjernsyn

Tuesday, June 3rd, 2008

Skærm, skærm på væggen der..

Fladskærms-tv er i dag hvermandseje, og mange er allerede ved at skifte til deres fladskærm nummer to. Da de første skærme kom frem, flade som malerier, var det den største revolution siden farve tv. Nu er de nærmest hvermandseje, og så er tiden kommet til at kigge på kvaliteten og kvaliteten grundigt efter, inden du køber.

Til så stort et apparat bør man nemlig stille ligeså høje krav som til resten af en møblement. For hånden på hjertet: selvom skærmene er mere diskrete og elegante end deres forgængere, så er der ikke noget anonymt over en 50” skærm på væggen. Og netop derfor er det vigtigt, at det ikke ligner billigt industriplast, men i stedet udstråler den samme eksklusivitet som resten af stuens interiør.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse

Feriebolig Spanien og Ferielejlighed Spanien