Archive for the ‘Fritid & Interesser’ Category

GADGETS til ham - Hold styr på din vinsamling

Monday, September 22nd, 2008

Glem alt om lange håndskrevne lister og uoverskuelige excel-filer over din vinsamling. eSommelier holder ikke alene styr på flaskerne, men giver dig også oplysninger om de enkelte vine og hjælper dig med at finde den helt rigtige vin frem til anledningen. Esommerlier består af en 15″ touchfarveskærm med integreret computer. Den indbyggede database rummer informationer om 150.000 forskellige vine fra hele verden.

Med få klik på skærmen er din nye flaske tilføjet din samling med oplysninger om flaskens nøjagtige placering på dine hylder. Du kan straks læse oplysningerne om vinen, og med netopkobling får du adgang til din samling fra enhver PC i hele verden, så du aldrig mere er i tvivl om hvlke vine, du har hjemme i kælderen.

Med ekstraudstyr som stregkodescanner og labelprinter bliver det endnu nemmere. Når vinen er tilføjet, udskrives en stregkodelabel til flasken. Næste gang du tager en flaske op fra kælderen fører du den bare forbi scanneren, så eSommerlier kan fjerne den fra systemet. Din database er altid ajourført. Nå ja og så er det lidt tjekket når man skal blære sig overfor sine middagsgæster.

Rejsetips: Dyr på den dyre måde ! - eventyrferie og safari

Saturday, May 17th, 2008

Dagene er fulde af sansefulde oplevelser, og synet af løver, leoparder eller millioner af gnuer og zebraer i deres naturlige omgivelser virker overvældende. Det går lige i blodet. Spørg blot vores rejseleder, som altid vil ha Afrika tæt på sit hjerte. Læs om safarioplevelser og få gode rejsetips.

Elefanten udgør sammen med leoparden, løven, næsehornet og bøflen “The Big Five”. Er man så heldig at møde dem alle fem på samme tur, har det været en rigtig god dag.

Glem alt om at skulle sove i små, ukomfortable tomandstelte. Der findes luksussafari ture som byder på store, mobile telte i den helt eksklusive klasse. Ekstravagant overnatning i overvældende smukke naturoplevelser følger med en safari i luksusklassen. Efter en lang dag i jeepen på “Game-drive”, det engelske udtryk for safariudflugt, er det fantastisk med et bad og derefter afslapning med fuld forplejning - naturligvis..!

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse
Reklamefotografi og portrætfoto