Nu til dags er det næsten altid et krav at men har en god kredit score hvis man vil godkendes til et lån. Selv hvis du er helt sikker på at du ville være i stand til at tilbagebetale lånet til tiden, så vil de fleste långivere afslå din ansøgning, da det ikke er nok at du fortæller dem at du selv synes du er meget troværdig, ærlig, og velmenende. Det er den almægtige kredit score som de fleste banker og andre långivere stoler på når de skal bedømme din kreditværdighed.

Har du derimod brug for et sms lån, så er det som regel muligt, selv hvis du har en dårlig kredit score. Heldigvis for dig, så findes der långivere som aktivt søger folk som har brug for personlige lån men ikke har en god kredit score. Det vigtigste når du leder efter en sms långiver er at du ved hvordan man bedst finder de lovlige långivere, som er villige til at godkende et lån nemt og hurtigt, uanset hvad din kredit score er kig lige her på den her hjemmeside.

Nu sidder du sikkert og tænker, “Hvor kan jeg hurtigt få et lån, på trods af min dårlige kredit score?” Her er fire tips:

  1. Der findes långivere som har dedikeret sig til at samarbejde med personer som har en dårlig kredit score.

De fleste finansielle institutioner ansætter folk som ikke ved meget om hvordan man bedømmer folk som ansøger om lån, udover hvor deres kredit score ligger. De minder faktist lidt om røntgen teknikere: de kan se din knoglestruktur (altså, din kredit score), men ellers ved de intet om hvor sund du er (altså, hvor høj sandsynlighed der er for at du kan tilbagebetale lånet til tiden). For de fleste store institutioner indenfor långivning virker denne model meget godt, da det ikke tager lang tid at behandle ansøgningerne; hver ansøgning får et stort stempel hvorpå der står om man er blevet godkendt eller afslået.

Heldigvis for dem som har en dårlig kredit score, så findes der mange mindre, men stadig fuldstændigt lovlige, långivere som hellere end gerne tager deres tid når de bedømmer ansøgningerne. Hver ansøgning behandles som sin egen sag. Långiverne kigger langt fra kun på ens kredit score; de overvejer en lang række faktorer. Disse firmaer tjener penge ved at finde låntagerne som normalt ville blive afslået af større finansielle institutioner på grund af deres kredit score, men som i mange tilfælde sagtens ville kunne tilbagebetale deres lån.

  1. Det er muligt at finde lån som ikke kræver sikkerhedsstillelse.

Når man låner penge for at kunne håndtere personlige formål, så kaldes det et personligt lån, hvilket bare betyder at pengene ikke lånes med formålet at købe en ny bil eller et hus. I nogle tilfælde beder långivere som tilbyder personlige lån om sikkerhedsstillelse, som långiveren får lov til at sælge hvis låntageren ender med ikke at kunne tilbagebetale lånet. Dog findes der også mange lånemuligheder hvor man som låntager ikke behøver at fremstille sikkerhedsstillelse. Denne slags lån kaldes et usikret lån.

  1. Der findes mange sms lån som ikke kræver nogen form for udbetaling.

Når man køber en bil eller et hus, så skal man normalt foretage en udbetaling på lånet. Men som en bruger med en dårlig kredit score er det muligt at finde en långiver som tilbyder et personligt lån som ikke kræver nogen form for udbetaling.

  1. Der går ikke lang tid før du modtager dine penge.

Når man bliver godkendt til et personligt lån tager det ikke flere ugers ventetid før man modtager sine penge. Alt efter hvilken långiver man samarbejder med, så kan man som regel få fat på pengene indenfor et eller to døgn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *