Archive for the ‘IT & Kommunikation’ Category

Clickmate: Et dansk CRM med fokus på salgsoptimering

Saturday, January 30th, 2010

I Clickmate CRM er der lagt vægt på at give medarbejderne et salgsværktøj, som gør det nemmere at overskue salgsprocessen, og de mange kundehenvendelser der dagligt kommer ind via mail og telefon.

Clickmate henvender sig således til flere forskellige brugere i organisationen herunder:

Sælger
Som sælger er der fokus på at forfølge salgsmuligheder og opnå succes med et salg. Du koncentrerer dig om præcis den kunde, som du er ved at sælge til i nuet. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt kan finde oplysninger om tidligere samtaler og aftaler frem.

Salgschefen
Som salgschef er du mere interesseret i de overordnet resultater af salgsarbejdet.

Markedsføringspersonale
Opstart af kampagner der skal skabe leads til sælgerne.

Call’er
Kampagne baseret telefon opkald med henblik på at skabe salgsleads til sælgerne.

Telefonpasser
Mulighed for at oprette leads, og give en sælger besked herom.

Supportmedarbejdere
Supportkald registreres på kunden. Finde oplysninger om tidligere køb.

I et blog lignende layout kan brugeren af Clickmate indtaste oplysninger om hvad der er aftalt med kunden, hvornår der skal følges op på aftalen osv. En bruger kan også indtaste en henvendelse og tildele henvendelsen til en bestemt person i organisationen. Den person der bliver tildelt en kundehenvendelse modtager en notifikation via mail om at der er en kundehenvendelse der skal følges op på.

Specielt Leadbloggen er et vigtigt redskab i Clickmate, da denne senere kan bruges til at hente specifikke kunde historikker ud fra.

Med Clickmate får den en nemmere og mere overskuelig hverdag. Dine små huskesedler kan du nu taste direkte ind i en online salgsprogram. På den måde er der ikke noget der går i glemmebogen, og i sidste ende vil du opleve et forbedret salg, idet du nemmere og mere professionelt kan følge op på dine henvendelser.

Clickmate CRM kan prøves gratis i 14 dage ved at besøge hjemmesiden www.clickmate.dk

Prøv Clickmate CRM system gratis i 14 dage

PRINCE2 FORUM 2009 – Afholdes for første gang i Norden!!!

Monday, August 24th, 2009

15 oktober 2009 
8.00-13.00
Finlandshuset Stockholm

Er du klar til at spare tid, energi og penge på dit næste projekt? Er du interesseret i at lære fra andre? I så fald er PRINCE2 Nordic Forum lige noget for dig!

QRP MMI er specialiseret i Project Management, Programme Management og IT Service Management. Hvert år afholder QRP et projektledelsesforum i fem store europæiske byer: Rom, Paris, Madrid, Köln og Milano. Nu er turen endelig kommet til Norden.  Den 15. oktober 2009 fra kl. 8.00- 13.00 i indre Stockholm, vil dette unikke event finde sted.

Alle som arbejder inden for projektledelse vil have gavn af at deltage i PRINCE2 forummet. Dels fordi det vil øge din forståelse af metodologien og give indsigt i nye trends, men også fordi det er en mulighed for at styrke dit netværk i hele Norden.

Under forummet vil følgende blive uddybet:

    * Hvorfor det er nyttigt at bruge en projektledelsesmetode
    * Forskellene mellem PRINCE2 2005 og 2009
    * MSP, Managing Successful programmes- en effektiv metodologi
    * P30, Project, Programme & Portofolio Offices – en guide til opstart af projektkontor

Ovenstående vil blive formidlet gennem internationale talere, der vil bidrage til at gøre dette event endnu mere enestående. Iblandt talerne er islandske Birna Òsk Einarsdóttir, direktør for det islandske teleselskab Síminn. Birna vil videreformidle hvordan Síminn implementerede PRINCE2 som standard metodologi, og fastlægge alle fordele det har medført sig.

Det er gratis at deltage i forummet, men da der er begrænsede pladser kører vi efter først- til- mølle princippet. Kontakt venligst hanna.gustafsson@qrpmmi.dk for at reservere din plads! 

For ydereligere information besøg os på www.qrpmmi.dk eller www.qrpmmi.se

Vi ser frem til at se dig til årets projektledelses-event!

Forretningsudvikling

Sunday, November 23rd, 2008

Der er de seneste år sket et funtemental skife i brugen af markedsførings midler. I gamle dage var det nok at indrykke en annonce i landets førende telefonnøgle som de gule sider. Ok, mange bruger stadig den form for markedsføring men telefonen ringer ikke så meget som tidligere. Grunden til at det ikke virker som tidligere er at folk ikke længere har dette købsmønster.

De bruger internettet til at finde hvad de vil have.

Forretningsudvikling med online leadgenerering

100 millioner mennester søger Google hver eneste dag af en grund. De ønsker af finde noget. Nogle af dem søger med lys og lygte efter det du sælger. Hvad sker der hvis du ikke er der. Et salgs-lead går til din konkurrent, det er sku ikke smart.

Hvor effektfuld vil du kunne blive, hvis vi kunne kreaere nogle specialsider til at indsamle salgsleads fra din målgruppe via din hjemmeside? Disse specialsider kunne indholde specialtilbud, og bringe salget meget tættere på et sussesfuld resultat.

Kunne du tænke dig at starte dagen med friske salgsleads hver dag, så kontakt os for mere information via vores hjemmeside.

Reklamefoto med det rigtige visuelle udtryk

Wednesday, September 24th, 2008

I vores dagligdag ser vi uendeligt mange reklamer, der alle har til formål at fange vores opmærksomhed. Når Dorte Grann Fotografi skal lave et reklamefoto er kommunikationen med kunden i højsædet. Dvs. kunden er sikker på, at deres reklame rammer målgruppen og præsenterer deres produkt bedst muligt.

Reklamefotoet er en vigtig del af markedsføringen, da det i første omgang handler om at fange kundens øje. Et godt billede er første skridt i at få afleveret sit budskab. Derfor skal fotoet også have den rette signalværdi. Billedet skal være et udtryk for virksomhedens filosofi. Det nytter ikke, at modtageren får et forkert indtryk af, hvad virksomheden står for.

Konkurrencen om folks opmærksomhed og hukommelse er hård. Det er af stor betydning, at man skaber et visuelt indtryk, som bliver hængende i modtagerens bevidsthed. Det er reklamefotografen ekspert i. Dorte Grann Fotografi er meget bevidst om, hvordan man bygger et billede op, så det sender et stærkt budskab til den endelige modtager.

Står du og skal have lavet reklamemateriale, så kig ind på www.grannfotografi.dk. Der har du mulighed for at læse mere om Dorte Grann Fotografi og skabe kontakt. Så du kan opnå det bedste resultat.

Dorte Grann Fotografi - Reklamefoto & Portrætfoto
Katrinetoften 9, Engum -
DK - 7120 Vejle Øst
Tlf. 7589 0435
Mobil 2612 0435

PR & kommunikation - på et højere plan

Monday, September 22nd, 2008

Sælg din ide
Vi har de medier, som samler de kreative, de grafiske produktionsfolk og kommunikationsfolk. Derfor kan vi hjælpe dig med at sende dit budskab, så de ved, hvilke muligheder, der er, når der skal findes løsninger til at skabe den ideelle kommunikationsform.

Hører du hvad vi siger?
Hvis du vil have fat i dem, der skaber kommunikationen, så har vi kontakt til designere, trykkerier, reklamebureauer, journalister, kommunikationschefer, branding eksperter og alle andre, der beskæftiger sig med at skabe og sende budskaber over internet mediet.

Kontakt os for at høre mere om vores løsninger indenfor kommunikation og online markedsføring via blogs, google news og effektiv online PR.

Søgemaskineoptimering SEO

Sunday, May 18th, 2008

Hvordan får de besøgende på dit website?
Med en markedsandel på over 80% Google er nu den vigtigste også i Danmark den vigtigste søgemaskine. Her bør din website være at finde så potentielle kunder “indfanget” som produktive salgsleads.

Er dit website nemt at finde?
Hvis du vil opnå at blive fundet over internettets søgemaskiner, skal du huske at mere end halvdelen af søgemaskinens brugere kun gennemser den første hit-visning. Det betyder, at hvis din side ikke er blandt de første 10 eller 20 hits så er webside ikke til stede for potentielle kunder, forretningsforbindelser o.l.

Hvorfor er ikke din side, men dine konkurrenters?
Om dit website blivet placeret højt eller lavt er det flere grunde til. En vigtig ting er hvor høj (Ranking) score dit website har. Dette er en talværdi som søgemaskinerne tildeler din website. Om man får tildelt en god eller dårlig ranking er fastlagt efter nogle faste retningslinier som domænenavnet, hvor mange backlinks (indgående links) der peger på dit website. Med disse faktorer er der masser andre faktorer som man skal betragte ved en optimering.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse

 

Feriebolig Spanien og Ferielejlighed Malaga