Archive for the ‘Mad & Drikke’ Category

PR om espressomaskiner, kaffemaskiner

Wednesday, September 24th, 2008

Et helt andet sted i Danmark slukker en ældre kvinde for støvsugeren. Kaffen er vidst ved at være løbet igennem. Åh, nu skal det gøre godt med en kop!

Hver sin kaffesmag
De senere år har vores kaffesmag udviklet sig og har fået flere facetter. I dag er der mange måder at drikke kaffe på. Hvor nogle foretrækker den nemme instant kaffe, sværger andre til stempelkander eller avancerede espressomaskiner, som både maler bønner og sørger for friskskummet mælk til en enkelt kop ad gangen. Kaffe skal nydes og tid er luksus, så bønner og brygmetode bliver valgt med omhu, når vi forkæler os selv med en kaffepause.

Kaffens aroma
Kaffesort og –kvalitet, dyrkningsforhold, ristning, blanding og opbevaring har stor betydning for kaffesmagen, men selve tilberedningen er også vigtig. Vandet må ikke være spilkogende, den ideelle temperatur er 96 grader. Er vandet varmere, eller trækker kaffen for længe, bliver den bitter og sur. Er vandet køligere, eller trækker kaffen for kort bliver den tynd og uinteressant.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse

Øl, pilsner, special øl, bryghuse, mindre bryggerier, ølbrygning, fadøl

Saturday, July 5th, 2008

I dag er pilsneren fast inventar på mange daske frokostborde, men i virkligheden blev den vellidte pilsner født af en kæmpe katastrofe i den lille by Pilsen i Tjekkiet.

Pilsner. Det lyder så danske. Måske fordi pilsneren spiller en af hovedrollerne på de danske juleborde, når den er fast ledsager til flæskesteg, frikadeller, sild og snaps. Eller bare det kolde højdepunkt til frokost eller fyraften.

Måske har ordet pilsner ankret sig i vores hukommelse fra de legendariske Olsen Banden-film, hvor Yvonne - på opfordring - altid serverede tre kolde pilsnere for Egon, Benny og Keld, når stregerne til de store kup skulle tegnes.

Men selvom man let fristes til at tegne det danske flag med fingeren på den svedenede pilsner, så bliver den aldrig helt danske. Den er nemlig en af Tjekkiets stoltheder og hedder Pilsner Urquell.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse

Feriebolig spanien og reklamefoto