Archive for the ‘Medier & Marketing’ Category

Reklamefoto med det rigtige visuelle udtryk

Wednesday, September 24th, 2008

I vores dagligdag ser vi uendeligt mange reklamer, der alle har til formål at fange vores opmærksomhed. Når Dorte Grann Fotografi skal lave et reklamefoto er kommunikationen med kunden i højsædet. Dvs. kunden er sikker på, at deres reklame rammer målgruppen og præsenterer deres produkt bedst muligt.

Reklamefotoet er en vigtig del af markedsføringen, da det i første omgang handler om at fange kundens øje. Et godt billede er første skridt i at få afleveret sit budskab. Derfor skal fotoet også have den rette signalværdi. Billedet skal være et udtryk for virksomhedens filosofi. Det nytter ikke, at modtageren får et forkert indtryk af, hvad virksomheden står for.

Konkurrencen om folks opmærksomhed og hukommelse er hård. Det er af stor betydning, at man skaber et visuelt indtryk, som bliver hængende i modtagerens bevidsthed. Det er reklamefotografen ekspert i. Dorte Grann Fotografi er meget bevidst om, hvordan man bygger et billede op, så det sender et stærkt budskab til den endelige modtager.

Står du og skal have lavet reklamemateriale, så kig ind på www.grannfotografi.dk. Der har du mulighed for at læse mere om Dorte Grann Fotografi og skabe kontakt. Så du kan opnå det bedste resultat.

Dorte Grann Fotografi - Reklamefoto & Portrætfoto
Katrinetoften 9, Engum -
DK - 7120 Vejle Øst
Tlf. 7589 0435
Mobil 2612 0435

PR & kommunikation - på et højere plan

Monday, September 22nd, 2008

Sælg din ide
Vi har de medier, som samler de kreative, de grafiske produktionsfolk og kommunikationsfolk. Derfor kan vi hjælpe dig med at sende dit budskab, så de ved, hvilke muligheder, der er, når der skal findes løsninger til at skabe den ideelle kommunikationsform.

Hører du hvad vi siger?
Hvis du vil have fat i dem, der skaber kommunikationen, så har vi kontakt til designere, trykkerier, reklamebureauer, journalister, kommunikationschefer, branding eksperter og alle andre, der beskæftiger sig med at skabe og sende budskaber over internet mediet.

Kontakt os for at høre mere om vores løsninger indenfor kommunikation og online markedsføring via blogs, google news og effektiv online PR.

PR Bureau - Økonomi er grundstenene på vej til succes

Monday, September 22nd, 2008

Penge driver beslutningerne
En stor del af alle beslutninger bliver truffet eller påvirket af de økonomiske nøglepersoner i erhvervslivet og i det offentlige. Vi rammer en stor del af disse beslutningstagere, hvad enten de er topledere, økonomichefer, revisorer, okonomer eller finansielle rådgivere.

Kontakt til en attraktiv målgruppe
Enhver virksomhed er afhængig af en styring af økonomien, og som resultat er der meget stort og attraktiv marked for produkter til den økonomiske del af erhvervslivet og den finansielle sektor.

Tjener godt
De online medier vi har inden for økonomi er målrettet til ledere og højtuddannede. Fælles for dem er, at de generelt har høje lønninger og et stor forbrug.

Så få mest ud at din markedsføring..! Vi giver dig gerne et overblik over de muligheder, du har for at ramme din målgruppe via online PR. Kontakt os for at høre om mulighederne for din virksomhed.

NESLO Webbureau: Vi har ØJE på din målgruppe med effektiv målgruppevalg

Monday, September 22nd, 2008

Effektiv webbureau har øje på din målgruppe og er specialister i at sammensætte interessant kommonikation via “nye medier” som internettet. Effektiv kommunikation via YouTube, Google News & relavante blogs.

Når du er målrettet opnår du den bedste kontaktpris.
Når du vælger at fokusere din markedsføring på specialmedier, undgår du at spildeeksponeringer, og dermed får du mere udbytte af din markedsføringsindsats.

Specielle målgrupper.
Uanset om dit behov er at ramme bredt i befolkningen, eller din målgruppe er meget snæver og veldefineret, så har NESLO webbureau muligheden for at sende dit budskab ud til præsis dem, du ønsker at skabe kontakt til.

Vores PR meddelelser er specielt henvendt til specifikke målgrupper og brancer som kan nåes med det “moderne” medie. Der skrives til en gruppe med samme interesser, og derfor er indholdet mere relavant for læserne, hvilket betyder at læserne bruger mere tid på læsningen.

PR om eksportrådgivning om eksport Tyskland, eksport Rusland, eksport Spanien, eksport Frankrig

Sunday, July 6th, 2008

Hvordan kan man med få midler få kontakter til distributører, forhandlere og producenter på alle eksportmarkeder ?

Vi ved hvordan, og er rigtig gode til det…!

Har din virksomhed overvejet eksport til Spanien og har i spændende produkter.
Med Web-Leads™ Søgemaskineoptimering, er det muligt at producere “salgsleads” fra ens målgruppe via internettet - det er yderst effektivt og meget billigere end traditionel markedsføring som messer, annoncer i fagblade, telemarketing m.m.

Hvis man allerede har opbygget et forhandlernet eller har en distributør vil det være åbenlys motiverende at sørge for en effektiv “salgslead” generator via forhandlerens hjemmeside eller endnu bedre igennem jeres egne sider. Kontakt os for at få rådgivning om hvordan Web-Leads™ Søgemaskineoptimering kan øge effektiviteten på ethvert eksportmarked

Ved at bruge af Web-Leads™ Søgemaskineoptimering som lead-generator ser salgsprocessen typisk sådan ud:

1: Vurdering af kontakten, modtaget via internettet
2: Udsendelse af intromateriale eller præsentationsmateriale
3: Opfølgning samt mødebooking for salgsbesøg
4: Besøg og salg

At bruge internettet som salgsgenerator til dine sælgere, forhandlere og distributører er en overset effektiv mulighed, som skal overvejes i enhver salgsorienteret virksomhed.

Med Web-Leads™ søgemaskineoptimering. Kontakt os for at lære mere om vores løsninger - og hvordan vi kan hjælpe dig.

feriebolig malaga & bolig spanien

Søgemaskineoptimering SEO

Sunday, May 18th, 2008

Hvordan får de besøgende på dit website?
Med en markedsandel på over 80% Google er nu den vigtigste også i Danmark den vigtigste søgemaskine. Her bør din website være at finde så potentielle kunder “indfanget” som produktive salgsleads.

Er dit website nemt at finde?
Hvis du vil opnå at blive fundet over internettets søgemaskiner, skal du huske at mere end halvdelen af søgemaskinens brugere kun gennemser den første hit-visning. Det betyder, at hvis din side ikke er blandt de første 10 eller 20 hits så er webside ikke til stede for potentielle kunder, forretningsforbindelser o.l.

Hvorfor er ikke din side, men dine konkurrenters?
Om dit website blivet placeret højt eller lavt er det flere grunde til. En vigtig ting er hvor høj (Ranking) score dit website har. Dette er en talværdi som søgemaskinerne tildeler din website. Om man får tildelt en god eller dårlig ranking er fastlagt efter nogle faste retningslinier som domænenavnet, hvor mange backlinks (indgående links) der peger på dit website. Med disse faktorer er der masser andre faktorer som man skal betragte ved en optimering.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse

 

Feriebolig Spanien og Ferielejlighed Malaga

Dorte Grann, reklamefotografi, reklamefotograf

Saturday, May 17th, 2008

Inspirerende reklamefotografi er en målsætning for os. Når vi arbejder med reklamefoto bestræber vi os på at lave spændende billeder, der giver reklamematerialet et stærkt visuelt udtryk. Så det vækker de ønskede positive følelser i beskueren. Først og fremmest udfører vi virksomhedens ideer i virkeligheden, men samtidig vil vi gerne bistå med inspiration til den visuelle side af markedsføringen.

Reklamefotografen har en stor viden om, hvordan et foto kan opbygges, så det rammer ideen bag bedst muligt. Alt efter hvad virksomheden prøver at signalere. Billedekompositionen er afgørende for, hvad fotoet udstråler. Det kan være ro og harmoni, fremadrettethed og følelsen af at balancere på en knivsæg eller noget helt tredje. Det kommer helt an på, hvad produktet står for. Det kan også være et spørgsmål om, hvordan et billede skal vinkles for, at det får de rette proportioner, så det ser indbydende ud. Lige som at der er mange andre virkemidler, der skal tages i betragtning.

Det er derfor vigtigt, at en virksomhed vælger en fotograf, der har stor erfaring i at tage fotos til reklamer. Den garanti kan vi give vores kunder. Det betyder noget for os, at vi får skabt et produkt, der rammer rigtigt. Så kunden kan være fuldt tilfreds med resultatet.

Dorte Grann Fotografi - Reklamefotografi & Reklamefoto
Katrinetoften 9, Engum
DK - 7120 Vejle Øst
Tlf. 7589 0435
Mobil 2612 0435