Archive for the ‘Rejser & Turisme’ Category

Golf ferie, det perfekte golfophold, golfbaner, golf ophold, golf weekend, golfbolig

Saturday, November 8th, 2008

Overvejer du en golf ferie ? Så er der mange spændende muligheder feks. i Spanien. Tiden med grisefester og beskidte swimmingspools er efterhånden blevet et saga blot på Costa de Sol i Sydspanien. Destinationen er idag et paradis for folk med hang til gourmet og wellness og golf i absolut topklasse.

Ja der var engang hvor Costa del Sol var synonyment med en billig charterferie, men idag er det blevet et insted for for det perfekte golfophold. Før Costa del Sol blev kendt som Costa del Golf var Malaga mest kendt for de sikre varmegrader og grisefesterne i 70 erne. I dag er Costa del Sol aldeles leveringsdygtig, når det handler og det perfekte golf ophold. En tur til Malaga er ikke længere væk end mange mennesker fra norden bruger Malaga til en perfekt golf weekend. Malaga har et godt og varieret udvalg af golfbaner, og er det absolutte mekka for golf elskere i hele verden. Costa del Sol er også et attraktivt og ideelt rejsemål, når det drejer sig om at få renset hjernen og give sjælen noget tiltrængt balsam. Dette kunne eventuelt gøre med et af de mange tilbud indenfor wellness.

En golfferie eller et golfophold er alle tiders..

Efter at ha fået renset krop og sjæl og mange lever med, at spillet ikke sidder, som det skal. Klimaet på Costa del Sol byder på stort set perfekt golfvejr året rundt, og når samtidig banerne holder et højt niveau - både kvalitets og servicemæssigt, er der ingen gyldige grunde til at beklage sig over livet, som iøvrigt nydes sammen med den spanske seranoskinke og velsmagende vin og andre andalusiske specialiteter.

Søger du en golfferie, et golfophold eller en golfbolig i Malaga.

Rejsetips: Dyr på den dyre måde ! - eventyrferie og safari

Saturday, May 17th, 2008

Dagene er fulde af sansefulde oplevelser, og synet af løver, leoparder eller millioner af gnuer og zebraer i deres naturlige omgivelser virker overvældende. Det går lige i blodet. Spørg blot vores rejseleder, som altid vil ha Afrika tæt på sit hjerte. Læs om safarioplevelser og få gode rejsetips.

Elefanten udgør sammen med leoparden, løven, næsehornet og bøflen “The Big Five”. Er man så heldig at møde dem alle fem på samme tur, har det været en rigtig god dag.

Glem alt om at skulle sove i små, ukomfortable tomandstelte. Der findes luksussafari ture som byder på store, mobile telte i den helt eksklusive klasse. Ekstravagant overnatning i overvældende smukke naturoplevelser følger med en safari i luksusklassen. Efter en lang dag i jeepen på “Game-drive”, det engelske udtryk for safariudflugt, er det fantastisk med et bad og derefter afslapning med fuld forplejning - naturligvis..!

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse
Reklamefotografi og portrætfoto