Archive for the ‘Skønhed, Mode & Design’ Category

Diamanter - en evig jagt på den perfekte sten

Saturday, May 17th, 2008

Der er en god grund til, at luksussmykker er så dyre. For en diamant er ikke bare en diamant. Det kræver en uhyre præcision at få den slebet til at give perfekt brillians og have den rette størrelse. Og det kræver sin mand at levere den vare, som smykkeproducenter er dybt afhængige af.

DIAMANTER SLIBES TIL BRILLIANTER

1 carat diamant er 1/5 gram og koster typisk 70.000-100.000 kr. som en flot brilliant i en ring. Prisen kan alt efter materialet og slibningen svinge mellem 6.000 kr. og over 100.000 kr. pr. carat. De er skabt af kulstof 130-140 km nede i jorden under ekstrem tryk i 1300 graders varme. Hårdheden er over 100 gange større end naturens næsthårdeste materiale i safirer og rubiner. Diamanter ridser diamanter, så lad dem gnide med hinanden i smykkeskrinet. Verdens største diamantmine Argyle ligger i Australien som sammen med Rusland, Zaire, Angola, Sydafrika, Namibia og Botswana leverer 80 procent af rådiamanterne i hele verden. Diamanter slibes med et granulat af diamantpasta og koges derefter i svovlsyre for at blive særlig smukke. Syntetiske diamanter til smykker er mindst lige så dyre at fremstille som naturlige. Vederns største diamant blev angivelig fundet for nylig i Sydafrika, 7000 carat og lysegrøn.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse

Feriebolig Malaga & Ferielejlighed Malaga

Luksus creme: Drømmen om evig ungdom

Saturday, May 17th, 2008

Nyd creme, der er lavet på kaviar, og vær med på den nyeste cremebølge: Luksuskrukker!!

Nogle bliver der spillet musik for, andre er lavet af fin kaviar. De fleste har eksotiske ingredienser som knuste perler, lancashire-roser og afgansk lakridsrod. Fælles for dem alle er, at de har en ambition om at bringe os det bedste af det bedste til vores ansigter. Fælles for cremerne er også et fircifret beløb på prismærket. Trenden er nu, at vi vil forkæle os selv og vores hud. Formularerne bag cremerne nærmer sig videnskab og har taget årevis at fremstille. Evig ungdom er stadig mere end en eksklusiv cremekrukke væk, men velvære og luksus til dit ansigt finder du måske blandt de to bedste luksuscremer på markedet.

Nogle cremer bliver efter længere tids biogæringsproces, andre cremer består af mere en 50 eksotiske ingredienser som hvid birk, boswellia og kava, det er en sjælden, polynesisk peber. Fælles for alle produkter på dette luksusmarked er at de alle er fyldt på eksklusive emballager som er en af denne industri vigtigste salgsargumenter.

Optimér din forretning med en pressemeddelse. Vores pressemeddelelser er specialdesignet til topplaceringer på internettet.

Rekalmefoto og Portrætfoto