Archive for the ‘Sundhed & Medicin’ Category

Luksus creme: Drømmen om evig ungdom

Saturday, May 17th, 2008

Nyd creme, der er lavet på kaviar, og vær med på den nyeste cremebølge: Luksuskrukker!!

Nogle bliver der spillet musik for, andre er lavet af fin kaviar. De fleste har eksotiske ingredienser som knuste perler, lancashire-roser og afgansk lakridsrod. Fælles for dem alle er, at de har en ambition om at bringe os det bedste af det bedste til vores ansigter. Fælles for cremerne er også et fircifret beløb på prismærket. Trenden er nu, at vi vil forkæle os selv og vores hud. Formularerne bag cremerne nærmer sig videnskab og har taget årevis at fremstille. Evig ungdom er stadig mere end en eksklusiv cremekrukke væk, men velvære og luksus til dit ansigt finder du måske blandt de to bedste luksuscremer på markedet.

Nogle cremer bliver efter længere tids biogæringsproces, andre cremer består af mere en 50 eksotiske ingredienser som hvid birk, boswellia og kava, det er en sjælden, polynesisk peber. Fælles for alle produkter på dette luksusmarked er at de alle er fyldt på eksklusive emballager som er en af denne industri vigtigste salgsargumenter.

Optimér din forretning med en pressemeddelse. Vores pressemeddelelser er specialdesignet til topplaceringer på internettet.

Rekalmefoto og Portrætfoto