Archive for the ‘Videnskab & Forskning’ Category

Elektriske biler, elbil og batterier

Friday, July 4th, 2008

Nu er der gået over 20 år siden den danske “ellert” så dagens lys, men der er stadig et stykke vej endnu, før den elektriske bil for alvor slår igennem. Sammenlignet med computerchips, der imange år har fordoblet deres ydeevne hvert andet år, så har fremskridtene inden for batteriudvikling nemlig været langt mere beskedne. Men der er grund til optimisme i og med, at fokus er skiftet.

Teknologien spås en meget hastig udvikling i de nærmeste år i takt med de enorme mængde af risikovillig kapital, der tilflyder alle initiativer til fossile brændstoffer. Unoterede Tesla Moters har foreløbig taget teten med en bil, der kan accelrere fra 0 til 100 km/t på fire sekunder. Bilen har en aktionsradius på 350 km på en enkelt opladning. Med en pris på foreløbig 100.000 USD i USA er den endnu ikke interessant for den gennemsnitlige amerikaner og slet ikke danskerne, der tynges af ekstremt høje afgifter.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse

Feriebolig Spanien og Ferielejlighed Malaga