Rejsetips: Dyr på den dyre måde ! - eventyrferie og safari » pr-pressemeddelelser.dk

Rejsetips: Dyr på den dyre måde ! - eventyrferie og safari

Dagene er fulde af sansefulde oplevelser, og synet af løver, leoparder eller millioner af gnuer og zebraer i deres naturlige omgivelser virker overvældende. Det går lige i blodet. Spørg blot vores rejseleder, som altid vil ha Afrika tæt på sit hjerte. Læs om safarioplevelser og få gode rejsetips.

Elefanten udgør sammen med leoparden, løven, næsehornet og bøflen “The Big Five”. Er man så heldig at møde dem alle fem på samme tur, har det været en rigtig god dag.

Glem alt om at skulle sove i små, ukomfortable tomandstelte. Der findes luksussafari ture som byder på store, mobile telte i den helt eksklusive klasse. Ekstravagant overnatning i overvældende smukke naturoplevelser følger med en safari i luksusklassen. Efter en lang dag i jeepen på “Game-drive”, det engelske udtryk for safariudflugt, er det fantastisk med et bad og derefter afslapning med fuld forplejning - naturligvis..!

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse
Reklamefotografi og portrætfoto


barstole billige kontorstole billig kontorstol kontormøbler dk kontorstol Spar energi Mere info her kontorstole møbler kontor skriveborde whiteboardtavle whiteboardtavler golfsko