Sikker mobil i bilen » pr-pressemeddelelser.dk

Sikker mobil i bilen

Det var irriterende , hver gang min mobiltelefon ringede i bilen, at jeg ikke snakkede lovligt, dvs. via en bluetooth headset eller et bluetooth installationskit. Det har *Sony fundet en løsning på med autoradioens BT5100 med indbygget bluetooth.

Du kender det sikkert. Telefonen ringer i bilen, men hvor er lige bluetooth headsettet? Eller også mangler det strøm. Hvor er ladekablet nu henne? Så hvad gør vi sælgere på farten? Tager samtalen med håndholdt mobiltelefon med risiko for en bøde hvis politiet ser det. For slet ikke at tale om dårligere trafiksikkerhed, da vi jo derved mangler en hånd til at køre med. Du kan derfor investere i et bilinstallationsæt til mobilmodellen. Men hele pakken -  bluetooth bilinstallationssæt, ekstern mikrofon, lader, holder og mute relæ til autoradioen – løber nok op i minimum 4000 kr.

Alternativt har Sony lanceret en autoradio med indbygget bluetooth, og jeg har testet topmodellen BT5100. Ud over auto hi-fi er det smart, at man blot behøver at installere autoradioen for at kunne snakke lovligt under kørslen. BT5100 leveres med iso-stik og det tog ikke mere end ti minutter at erstatte min Toyota fabriksmonterede radio med Sony BT5100. Alle stik fulgte med selv antenne-adapteren. Der medfølger også en smart fjernbetjening, man kan have liggende i sidedørens lomme. Jeg tog min mobiltelefon, satte bluetooth til og et minut senere var den parret med BT5100. Nu skal jeg blot sætte mig ind i bilen, sætte Bluetooth til min mobiltelefon og ved et opkald bliver musikken slukket, samtalen kan så høres i bilens højtalere. BT5100 har indbygget mikrofon, som virker fint.

Udover Bluetooth-fordelene er der i BT5100 – foruden suveræn radio – også CD afspiller. Sony er jo kendt for sin gode lyd, specielt i XPLOAD-serien som BT5100 er i. Det betyder en virkelig god processor og  masser af muligheder for at justere radioen så musikken er fremragende under kørsel. Jeg har også iPod via et aux-kabel fra den og ind i bagsiden af BT5100, kan jeg nyde al min musik på farten. For at have iPod´en tæt ved  radioen har jeg valgt et beslag fra Brodit, som laver den slags produkter til alle typer biler og alle typer mp3/mobiler/PDA. Nu synes jeg, at jeg har fået optimal løsning i bilen til musik, samtaler mm. Sony BT5100 koster 3499,00 inkl. Moms.


barstole billige kontorstole billig kontorstol kontormøbler dk kontorstol Spar energi Mere info her kontorstole møbler kontor skriveborde whiteboardtavle whiteboardtavler golfsko