Store, udbudte vinduespartier giver masser af sollys og besparelser på varmeregningen » pr-pressemeddelelser.dk

Store, udbudte vinduespartier giver masser af sollys og besparelser på varmeregningen

Masser af naturligt sollys fra store vinduespartier giver både fysisk og psykisk velvære og skaber en helt ny fornemmelse, hvor ude og ind smelter sammen. Men er prisen for store, ubrudte vinduespartier ikke et stort og dyrt varmetab ud gennem det store rudeareal? Det er ikke tilfældet. Energiruder har en lav såkaldt U-værdi, og derfor får man en høj isolerings evne, hvis man kombinerer de store vinduespartier med energiruder. Det betyder ganske enkelt, at man sparer penge på varmeregningen, og som en ekstra gevinst får man også mere sollys i rummet.

Sollyset har en stor betydning for menneskers trivsel og velvære. Det er vigtigt, at vi får de rigtige mængder lys på de rigtige tidspunkter. Vi skal således helst have kraftigt, naturligt lys i dagtimerne og helst sove i totalt mørke om natten. Sol oplyste bygninger er derfor alt andet lige sundere end bygninger, der udelukker solens stråler, og ifølge eksperterne er der mange forskellige positive påvirkninger som følge af de store mængder dagslys. Det gælder eksempelvis bedre hukommelse, større produktivitet og bedre indlæringsevne.


barstole billige kontorstole billig kontorstol kontormøbler dk kontorstol Spar energi Mere info her kontorstole møbler kontor skriveborde whiteboardtavle whiteboardtavler golfsko