Økologiske og vegetabilske mælkeprodukter » pr-pressemeddelelser.dk

Økologiske og vegetabilske mælkeprodukter

Undersøgelser viser, at økologisk mælk har et højere indhold af E-vitaminer, Omega 3-fedtsyrer og antioxidanter. Derudover indeholder den økologiske mælk ikke rester af de hormoner og pencilin, som gives køerne. Mange mennesker er dog laktoseintolerante, hvilket vil sige, at de ikke er i stand til at optage og fordøje laktose (mælkesukker), og der findes nu mange forskellige vegetabilske mælkelignende drikke på markedet.

En fordel ved at udskifte komælken med vegetabilske drikke er, at de fleste af disse ikke indeholder kolesterol.

Voksne har ikke længere det store behov for calcium, ligesom flere vegetabilske mælkeprodukter indeholder samme mængde calcium som komælk, men børn i voksealderen dog helst skal have mindst det daglige glas mælk.

Vegetabilsk mælk er andet end sojadrikke, som mange også er allergisk overfor. Der findes drikke fremstillet af mandler, ris og meget andet – det er bare at forsøge sig frem, til man finder den ”mælk” man synes bedst om.


barstole billige kontorstole billig kontorstol kontormøbler dk kontorstol Spar energi Mere info her kontorstole møbler kontor skriveborde whiteboardtavle whiteboardtavler golfsko