Dorte Grann, reklamefotografi, reklamefotograf » pr-pressemeddelelser.dk

Dorte Grann, reklamefotografi, reklamefotograf

Inspirerende reklamefotografi er en målsætning for os. Når vi arbejder med reklamefoto bestræber vi os på at lave spændende billeder, der giver reklamematerialet et stærkt visuelt udtryk. Så det vækker de ønskede positive følelser i beskueren. Først og fremmest udfører vi virksomhedens ideer i virkeligheden, men samtidig vil vi gerne bistå med inspiration til den visuelle side af markedsføringen.

Reklamefotografen har en stor viden om, hvordan et foto kan opbygges, så det rammer ideen bag bedst muligt. Alt efter hvad virksomheden prøver at signalere. Billedekompositionen er afgørende for, hvad fotoet udstråler. Det kan være ro og harmoni, fremadrettethed og følelsen af at balancere på en knivsæg eller noget helt tredje. Det kommer helt an på, hvad produktet står for. Det kan også være et spørgsmål om, hvordan et billede skal vinkles for, at det får de rette proportioner, så det ser indbydende ud. Lige som at der er mange andre virkemidler, der skal tages i betragtning.

Det er derfor vigtigt, at en virksomhed vælger en fotograf, der har stor erfaring i at tage fotos til reklamer. Den garanti kan vi give vores kunder. Det betyder noget for os, at vi får skabt et produkt, der rammer rigtigt. Så kunden kan være fuldt tilfreds med resultatet.

Dorte Grann Fotografi - Reklamefotografi & Reklamefoto
Katrinetoften 9, Engum
DK - 7120 Vejle Øst
Tlf. 7589 0435
Mobil 2612 0435


barstole billige kontorstole billig kontorstol kontormøbler dk kontorstol Spar energi Mere info her kontorstole møbler kontor skriveborde whiteboardtavle whiteboardtavler golfsko