Søgemaskineoptimering SEO » pr-pressemeddelelser.dk

Søgemaskineoptimering SEO

Hvordan får de besøgende på dit website?
Med en markedsandel på over 80% Google er nu den vigtigste også i Danmark den vigtigste søgemaskine. Her bør din website være at finde så potentielle kunder “indfanget” som produktive salgsleads.

Er dit website nemt at finde?
Hvis du vil opnå at blive fundet over internettets søgemaskiner, skal du huske at mere end halvdelen af søgemaskinens brugere kun gennemser den første hit-visning. Det betyder, at hvis din side ikke er blandt de første 10 eller 20 hits så er webside ikke til stede for potentielle kunder, forretningsforbindelser o.l.

Hvorfor er ikke din side, men dine konkurrenters?
Om dit website blivet placeret højt eller lavt er det flere grunde til. En vigtig ting er hvor høj (Ranking) score dit website har. Dette er en talværdi som søgemaskinerne tildeler din website. Om man får tildelt en god eller dårlig ranking er fastlagt efter nogle faste retningslinier som domænenavnet, hvor mange backlinks (indgående links) der peger på dit website. Med disse faktorer er der masser andre faktorer som man skal betragte ved en optimering.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse

 

 

Leads Production
Vejrmosegårds Allè 49
DK - 7000 Fredericia
Tel. +45 3582 1360

Feriebolig Spanien og Ferielejlighed Malaga