Varmepumpe » pr-pressemeddelelser.dk

Varmepumpe

Den energi der bliver indvundet direkte fra naturen som for eksempel solen er sjælendt høje nok temperaturer til at den kan anvendes direkte. Her skal bruges varmepumper, som har den funktion at omdanne energi fra naturen til energi det kan anvendes af dig som forbruger i hjemmet eller i virksomheden. Denne naturlige energi kan for eksempel komme fra jorden, luften eller fra vandet.

Det, en varmepumpe teoretisk gør, er at tilføje en smule energi. Med denne lille energitilføring kan man øge temperaturen indtil den er anvendelig. Her er meget at vinde, da man sparer langt mere end hvad der tilføres af varmepumperne. For at være mere præcis er gevinsten fraktisk cirka 3 gange så høj, som den tilførte energi. På den måde kan der spares rigtig mange penge.

Der er flere forskellige måde, at udnytte varmepumper på. En af mulighederne er fra luft til luft. Her hentes den overskudsvarme fra bygninger, os sendes ind i ventilationssystemet så det kan varme den nye luft op. En anden mulighed er fra jord til luft. Her udnyttes den energi som lagres i jorden af solen.

Kontakt os, hvis det har fået din interesse. Det kan godt virke meget uoverskueligt med alle de forskellige varmepumper der er fra forskellige firmaer, men det kan vi nemt hjælpe dig med. Vi har nemlig specialiseret os i, at finde de bedste løsninger der er på markedet. Denne viden vil vi meget gerne dele med dig, og i kraft af vores erfaring kan vi rådgive dig i hvilket varmepumpeanlæg der er optimalt for netop dig, eller din virksomhed.