Jordvarme » pr-pressemeddelelser.dk

Jordvarme

Jordvarme er indtil for nylig ikke blevet brugt specielt meget i Danmark. Vores nabo, Sverige, har udnyttet den helt fatatiske mulighed for gratis energi optimalt - nu mangler vi kun at følge med. Jordvarme er en vedvarende energikilde, men det er noget helt unikt ved lige præcis jordvarme. Det er nemlig ikke afhængigt af, hvilket vejr der er udenfor. Dette er en kæmpe fordel, da det da er en energikilde der er konstant. Det bygger på en lidt anderledes teknologi:

Der lagres store mængder varme fra solen i jorden. Dette bringer jorden op på en temperatur på omkring de 8 - 10 grader, ikke kun om sommeren, men det fungere også om vinteren! Denne varme kan du ved en yderst simpel måde omdanne til det rene varme og energi til dit hjem eller virksomhed. Systemet der skal bruges til dette er meget enkelt. Det eneste der skal bruges er et jordvarmesystem bestående af slanger og en special varmepumpe.

Når du nu alligevel skal til at skifte dit gamle fyr om et par år, hvorfor så ikke satse på en vedvarende energikilde som jordvarme? Det er nemlig yderst økonomisk for dig med tiden, da et sådan anlæg er tjent ind i løbet af meget få år.

Kontakt os idag, og få et godt tilbud på en varmepumper luft vand af en af vores medarbejdere. Vi står altid klar til at finde det helt rette produkt til dig - til den helt rette pris.


barstole billige kontorstole billig kontorstol kontormøbler dk kontorstol Spar energi Mere info her kontorstole møbler kontor skriveborde whiteboardtavle whiteboardtavler