PRINCE2 FORUM 2009 – Afholdes for første gang i Norden!!! » pr-pressemeddelelser.dk

PRINCE2 FORUM 2009 – Afholdes for første gang i Norden!!!

15 oktober 2009 
8.00-13.00
Finlandshuset Stockholm

Er du klar til at spare tid, energi og penge på dit næste projekt? Er du interesseret i at lære fra andre? I så fald er PRINCE2 Nordic Forum lige noget for dig!

QRP MMI er specialiseret i Project Management, Programme Management og IT Service Management. Hvert år afholder QRP et projektledelsesforum i fem store europæiske byer: Rom, Paris, Madrid, Köln og Milano. Nu er turen endelig kommet til Norden.  Den 15. oktober 2009 fra kl. 8.00- 13.00 i indre Stockholm, vil dette unikke event finde sted.

Alle som arbejder inden for projektledelse vil have gavn af at deltage i PRINCE2 forummet. Dels fordi det vil øge din forståelse af metodologien og give indsigt i nye trends, men også fordi det er en mulighed for at styrke dit netværk i hele Norden.

Under forummet vil følgende blive uddybet:

    * Hvorfor det er nyttigt at bruge en projektledelsesmetode
    * Forskellene mellem PRINCE2 2005 og 2009
    * MSP, Managing Successful programmes- en effektiv metodologi
    * P30, Project, Programme & Portofolio Offices – en guide til opstart af projektkontor

Ovenstående vil blive formidlet gennem internationale talere, der vil bidrage til at gøre dette event endnu mere enestående. Iblandt talerne er islandske Birna Òsk Einarsdóttir, direktør for det islandske teleselskab Síminn. Birna vil videreformidle hvordan Síminn implementerede PRINCE2 som standard metodologi, og fastlægge alle fordele det har medført sig.

Det er gratis at deltage i forummet, men da der er begrænsede pladser kører vi efter først- til- mølle princippet. Kontakt venligst hanna.gustafsson@qrpmmi.dk for at reservere din plads! 

For ydereligere information besøg os på www.qrpmmi.dk eller www.qrpmmi.se

Vi ser frem til at se dig til årets projektledelses-event!


postkasser | barstole