Clickmate: Et dansk CRM med fokus på salgsoptimering » pr-pressemeddelelser.dk

Clickmate: Et dansk CRM med fokus på salgsoptimering

I Clickmate CRM er der lagt vægt på at give medarbejderne et salgsværktøj, som gør det nemmere at overskue salgsprocessen, og de mange kundehenvendelser der dagligt kommer ind via mail og telefon.

Clickmate henvender sig således til flere forskellige brugere i organisationen herunder:

Sælger
Som sælger er der fokus på at forfølge salgsmuligheder og opnå succes med et salg. Du koncentrerer dig om præcis den kunde, som du er ved at sælge til i nuet. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt kan finde oplysninger om tidligere samtaler og aftaler frem.

Salgschefen
Som salgschef er du mere interesseret i de overordnet resultater af salgsarbejdet.

Markedsføringspersonale
Opstart af kampagner der skal skabe leads til sælgerne.

Call’er
Kampagne baseret telefon opkald med henblik på at skabe salgsleads til sælgerne.

Telefonpasser
Mulighed for at oprette leads, og give en sælger besked herom.

Supportmedarbejdere
Supportkald registreres på kunden. Finde oplysninger om tidligere køb.

I et blog lignende layout kan brugeren af Clickmate indtaste oplysninger om hvad der er aftalt med kunden, hvornår der skal følges op på aftalen osv. En bruger kan også indtaste en henvendelse og tildele henvendelsen til en bestemt person i organisationen. Den person der bliver tildelt en kundehenvendelse modtager en notifikation via mail om at der er en kundehenvendelse der skal følges op på.

Specielt Leadbloggen er et vigtigt redskab i Clickmate, da denne senere kan bruges til at hente specifikke kunde historikker ud fra.

Med Clickmate får den en nemmere og mere overskuelig hverdag. Dine små huskesedler kan du nu taste direkte ind i en online salgsprogram. På den måde er der ikke noget der går i glemmebogen, og i sidste ende vil du opleve et forbedret salg, idet du nemmere og mere professionelt kan følge op på dine henvendelser.

Clickmate CRM kan prøves gratis i 14 dage ved at besøge hjemmesiden www.clickmate.dk

Prøv Clickmate CRM system gratis i 14 dage


barstole billige kontorstole billig kontorstol kontormøbler dk kontorstol Spar energi Mere info her kontorstole møbler kontor skriveborde whiteboardtavle whiteboardtavler