Øl, pilsner, special øl, bryghuse, mindre bryggerier, ølbrygning, fadøl » pr-pressemeddelelser.dk

Øl, pilsner, special øl, bryghuse, mindre bryggerier, ølbrygning, fadøl

I dag er pilsneren fast inventar på mange daske frokostborde, men i virkligheden blev den vellidte pilsner født af en kæmpe katastrofe i den lille by Pilsen i Tjekkiet.

Pilsner. Det lyder så danske. Måske fordi pilsneren spiller en af hovedrollerne på de danske juleborde, når den er fast ledsager til flæskesteg, frikadeller, sild og snaps. Eller bare det kolde højdepunkt til frokost eller fyraften.

Måske har ordet pilsner ankret sig i vores hukommelse fra de legendariske Olsen Banden-film, hvor Yvonne - på opfordring - altid serverede tre kolde pilsnere for Egon, Benny og Keld, når stregerne til de store kup skulle tegnes.

Men selvom man let fristes til at tegne det danske flag med fingeren på den svedenede pilsner, så bliver den aldrig helt danske. Den er nemlig en af Tjekkiets stoltheder og hedder Pilsner Urquell.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse

Feriebolig spanien og reklamefoto


barstole billige kontorstole billig kontorstol kontormøbler dk kontorstol Spar energi Mere info her kontorstole møbler kontor skriveborde whiteboardtavle whiteboardtavler golfsko