PR om espressomaskiner, kaffemaskiner » pr-pressemeddelelser.dk

PR om espressomaskiner, kaffemaskiner

Et helt andet sted i Danmark slukker en ældre kvinde for støvsugeren. Kaffen er vidst ved at være løbet igennem. Åh, nu skal det gøre godt med en kop!

Hver sin kaffesmag
De senere år har vores kaffesmag udviklet sig og har fået flere facetter. I dag er der mange måder at drikke kaffe på. Hvor nogle foretrækker den nemme instant kaffe, sværger andre til stempelkander eller avancerede espressomaskiner, som både maler bønner og sørger for friskskummet mælk til en enkelt kop ad gangen. Kaffe skal nydes og tid er luksus, så bønner og brygmetode bliver valgt med omhu, når vi forkæler os selv med en kaffepause.

Kaffens aroma
Kaffesort og –kvalitet, dyrkningsforhold, ristning, blanding og opbevaring har stor betydning for kaffesmagen, men selve tilberedningen er også vigtig. Vandet må ikke være spilkogende, den ideelle temperatur er 96 grader. Er vandet varmere, eller trækker kaffen for længe, bliver den bitter og sur. Er vandet køligere, eller trækker kaffen for kort bliver den tynd og uinteressant.

Skal du præsentere en nyhed eller en historie kan du gøre det meget effektivt på internettet med Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse. Kontakt os for at udsende din pressemeddelelse


postkasser | barstole