Golf ferie, det perfekte golfophold, golfbaner, golf ophold, golf weekend, golfbolig » pr-pressemeddelelser.dk

Golf ferie, det perfekte golfophold, golfbaner, golf ophold, golf weekend, golfbolig

Overvejer du en golf ferie ? Så er der mange spændende muligheder feks. i Spanien. Tiden med grisefester og beskidte swimmingspools er efterhånden blevet et saga blot på Costa de Sol i Sydspanien. Destinationen er idag et paradis for folk med hang til gourmet og wellness og golf i absolut topklasse.

Ja der var engang hvor Costa del Sol var synonyment med en billig charterferie, men idag er det blevet et insted for for det perfekte golfophold. Før Costa del Sol blev kendt som Costa del Golf var Malaga mest kendt for de sikre varmegrader og grisefesterne i 70 erne. I dag er Costa del Sol aldeles leveringsdygtig, når det handler og det perfekte golf ophold. En tur til Malaga er ikke længere væk end mange mennesker fra norden bruger Malaga til en perfekt golf weekend. Malaga har et godt og varieret udvalg af golfbaner, og er det absolutte mekka for golf elskere i hele verden. Costa del Sol er også et attraktivt og ideelt rejsemål, når det drejer sig om at få renset hjernen og give sjælen noget tiltrængt balsam. Dette kunne eventuelt gøre med et af de mange tilbud indenfor wellness.

En golfferie eller et golfophold er alle tiders..

Efter at ha fået renset krop og sjæl og mange lever med, at spillet ikke sidder, som det skal. Klimaet på Costa del Sol byder på stort set perfekt golfvejr året rundt, og når samtidig banerne holder et højt niveau - både kvalitets og servicemæssigt, er der ingen gyldige grunde til at beklage sig over livet, som iøvrigt nydes sammen med den spanske seranoskinke og velsmagende vin og andre andalusiske specialiteter.

Søger du en golfferie, et golfophold eller en golfbolig i Malaga, så kontakt:

Feriebolig-Malaga.dk
Tlf. +45 35821360

feriebolig Spanien og bolig Spanien

Golf ferie, det perfekte golfophold, golfbaner, golf ophold, golf weekend, golfbolig


postkasser | barstole