Forretningsudvikling » pr-pressemeddelelser.dk

Forretningsudvikling

Der er de seneste år sket et funtemental skife i brugen af markedsførings midler. I gamle dage var det nok at indrykke en annonce i landets førende telefonnøgle som de gule sider. Ok, mange bruger stadig den form for markedsføring men telefonen ringer ikke så meget som tidligere. Grunden til at det ikke virker som tidligere er at folk ikke længere har dette købsmønster.

De bruger internettet til at finde hvad de vil have.

Forretningsudvikling med online leadgenerering

100 millioner mennester søger Google hver eneste dag af en grund. De ønsker af finde noget. Nogle af dem søger med lys og lygte efter det du sælger. Hvad sker der hvis du ikke er der. Et salgs-lead går til din konkurrent, det er sku ikke smart.

Hvor effektfuld vil du kunne blive, hvis vi kunne kreaere nogle specialsider til at indsamle salgsleads fra din målgruppe via din hjemmeside? Disse specialsider kunne indholde specialtilbud, og bringe salget meget tættere på et sussesfuld resultat.

Kunne du tænke dig at starte dagen med friske salgsleads hver dag, så kontakt os for mere information via vores hjemmeside.


barstole billige kontorstole billig kontorstol kontormøbler dk kontorstol Spar energi Mere info her kontorstole møbler kontor skriveborde whiteboardtavle whiteboardtavler golfsko