Tyverialarm, sikringsskab, pengeskab, alarm » pr-pressemeddelelser.dk

Tyverialarm, sikringsskab, pengeskab, alarm

Vi går nu i luften med vores nye webshop, som bliver den nye sikrings portal med både mekaniske og elektroniske sikrings produkter. Vi tilstræber at være på forkant med den hastig stigende udvikling der er på markedet i dag og vi er altid klar med et godt tilbud.

Vores mere end 12 års med Sikring af de danske boliger og firmaer giver en masse erfaring at give af til kunderne siger Indehaver Tino Holtz.

Vores mål er at rådgive kunden med lige netop den løsning der passer til situationen.

Alle vores produkter sælges som kundens ejendom og kunden kan derfor til enhver tid sælge eller flytte sikrings produktet med sig til en evt. ny bolig.

De produkter vi sælger er blandt de mest sælgende i Danmark, dette giver kunderne sikkerhed for kvalitet og garanti i fremtiden.

Begge vores Tyveri alarm systemer er godkendte af Forsikring & Pension ( F&P ) i sikrings niveau 40 og kan dermed benyttes af alle private og de fleste firmaer. Ligeledes er begge alarm systemer afprøvet på det danske markedet i mange år og derfor kan vi give 100% garanti for at systemerne er driftsikre og uden fejl alarmer.

Ved køb af vores systemer er det nemt at ”gøre det selv” og dermed spare mange penge på montøren. Vi leverer alarmsystemerne forud programmerede og derfor lig til at sætte op selv.

Vores store program i Pengeskab, dokumentskabe, brandskabe og PC skabe opfylder de flestes behov. Programmet spænder lige fra den lille værdiboks og op til de tunge kombi sikringsskabe med godkendelser i højste klasse. Som en nyhed kan vi levere godkendte sikrings og nøgleskabe med system låsecylinder, således at der kan benyttes firmaets normale system nøgle. ( Ruko eller anden fabrikat)

Vi leverer også video overvågning med farve kamera i mere end 20 forskellige modeller. Med en Digital DVR Harddisk optager kan det lagres på harddisk og dermed hurtigt afspilles hvis det bliver nødvendigt eller systemet kan tilsluttes internettet og man har så mulighed for at koble sig på et andet sted fra. (Hvis man har kode og IP adr.)

Da vi oprindelig var et låse og alarmfirma ligger det helt naturligt at være behjælpelig når kunden skal have skiftet låse i boligen. Vi kan levere alle cylindre kodet til den samme nøgle, så det bliver nemt i hverdagen, også postkasse og hængelåse.

Som sagt så velkommen til den nye sikrings portal.

Kontakt:

Alarmforum
Storeholm 19
DK-2670 Greve
Telefon 72 10 00 33
www.alarmforum.dk


barstole billige kontorstole billig kontorstol kontormøbler dk kontorstol Spar energi Mere info her kontorstole møbler kontor skriveborde whiteboardtavle whiteboardtavler golfsko