Office Nordic udvider med møbelkoncept i Sverige - med stort udvalg af kontormøbler » pr-pressemeddelelser.dk

Office Nordic udvider med møbelkoncept i Sverige - med stort udvalg af kontormøbler

Det skal ikke længere være forbeholdt danskerne at købe ergonomisk korrekte løsninger på Danmarks største kontorindretningsside. Office Nordic udvider med selskab og hjemmeside på den anden side af Øresund. 

Kun få år tilbage slog Office Nordic dørene op for danskerne med Danmarks største hjemmeside inden for kontorindretning, www.office-nordic.dk. Med base i Glostrup har virksomheden lige siden tilbudt både private danskere og små og mellemstore virksomheder et imponerende sortiment til konkurrencedygtige priser. 

Det er gået stærkt for den danskejede virksomhed, hvis forretningskoncept bygger på oprigtighed i alle led. Nu kan vores svenske naboer også indrette sig på arbejdsglæde med det varierede sortiment i kontorløsninger. Med www.office-nordic.se er den svenske pendant til virksomhedens danske kontorindretningsside også Sveriges største.   

”Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse. Vi vil ikke kun tilbyde kontorløsninger, vores kunder har glæde af i mange år, men også give dem en oplevelse af, at vi tager os godt af dem,” fortæller Kim Autzen, adm. direktør i Office Nordic. 

For yderligere information kontakt:

Kim Autzen

Office Nordic

Naverland 31

2600 Glostrup

Telefon: 70 20 17 75

E-mail: ka@office-nordic.dk

Se også:

Office Nordic kontormøbler og Office Nordic kontorsmöbler


barstole billige kontorstole billig kontorstol kontormøbler dk kontorstol Spar energi Mere info her kontorstole møbler kontor skriveborde whiteboardtavle whiteboardtavler