Archive for the ‘Bil & Motor’ Category

En solfanger er en god forretning

Wednesday, June 3rd, 2009

Igennem flere år har vi specialiseret os i energi fra solen og solfangere. Det bliver dyrere og dyrere at udvinde energien fra de fossile brændstofressourcer, vi tærer på idag, så tiden er ved at være inde til at investere i noget vedvarende og langvarigt. Da solenergi er vores speciale, er vores produkter nogle af dem med højeste kvalitet på markedet - og dette kan bestemt mærkes på produktet. Men ikke nok med at vi er kendt for den gode kvalitet, men vi er også kendt for den lave pris.

Dette miks giver et af markedets bedste løsninger inden for faget. Det er bare én ud af utallige grunde til, at du skal investere i solfangere allerede idag. En anden og meget væsenlig grund er miljøet. Det er vigtigt at gøre dit for at bevare vores fælles jord. Du sparer nemlig ikke kun på din økonomi ved at investere i en solfanger. Du hjælper også til at holde kloden ren, da al den energi solfangere giver dig er fuldstændigt CO2-neutralt.

Kontakt os idag, og få et ganske gratis og uforpligtende besøg af en af vores energikonsulenter. De kan fortælle meget mere og de mange forskellige størrelser og typer af solfangere. De tager udgangspunkt i netop din situation, og kan derfor bedst vejlede dig i at købe det bedste produkt for dig, som kan berige dig med gratis solenergi i mange år fremover.

Alternativ energi vigtig i disse klimatider

Wednesday, June 3rd, 2009

Alternative energikilder er et vidt begreb, og der kommer hele tiden nye muligheder og produkter. Men en ting har alle disse produkter til fælles – de er nemlig alle sammen i en enorm udvikling. Da vedvarende energi helt sikkert er vejen frem, bliver udbuddet hele tiden større og større. En af de vedvarende energikilder vi tror mest på, er solenergien, der samtidig er vores speciale. Dette er den på baggrund af, at vi tror fast på, at udvinding af strøm og varme fra solens stråler helt klart er et af de bedste bud på en alternativ energi.

I klimatider som disse er det også vigtigt at tænke på miljøet. Den store CO2 udledning er en stadig voksende problemstilling, men heldigvis kan du være med til at arbejde mod den globale opvarmning. Dette gør du bedst ved at investere i alternative energikilder som for eksempel solvarme anlæg eller et solcelleanlæg. Vi ser det som en selvfølge, at de fossile brændstofressourcer ikke bør anvendes mere end højst nødvendigt. Og dette er af en ganske simpel grund - nemlig fordi de bliver alt for dyre med tiden, og skaber problemer med global opvarmning.

Det, som alternativ energi gør, er at give tilskud til den energi vi allerede får i dag fra fossile brændstoffer. Det er yderst mange penge at spare ved at investere i et anlæg. Det eneste der skal bruges penge på er installationen af selve systemet – derefter er der gratis energi i mange år frem!

Kontakt os, og få et gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud på solenergi i dag!

Solceller giver effektivt solvarmeanlæg

Wednesday, June 3rd, 2009

Der er mange fordele ved at investere i et solvarmeanlæg. I tider som disse nytter det ikke, at vi bliver ved med at tære på gas- og olieressourcer, som vi altid har gjort. Jo mere vi tager af ressourcerne, des dyrere bliver det at udvinde af samme. Eksperter har forudset, at priserne på olie og gas vil stige markant inden for de næste få år. Dette vil kunne mærkes af dig som forbruger. I stedet for at satse på de snart forældede energikilder så invester i alternative energikilder. Ved at investere i solceller kan du efter få år hurtigt tjene dine penge hjem igen. I takt med de stigende olie- og gaspriser har vi beregnet din investering til at være tjent hjem i løbet af omkring 4 år.

Solenergi er gratis, og den er vedvarende. Da vores solceller er af den højeste kvalitet, kan du have dem i mange, mange år fremover - og blive ved med at få gratis energi. Dette er helt uden, at der afgives forbrændingsgasser eller andre restprodukter. Da jorden er vores alles eje, og det er vores og ikke mindst de kommende generationers fremtid, må vi passe godt på den.

I gennem mange år har vi specialiseret os i netop solvarmeanlæg, og dette kan naturligvis mærkes på produktet. Det er af højeste kvalitet, men det kan ikke mærkes på prisen. Vi har nogle af Danmarks mest konkurrencedygtige priser, der er på markedet.

Kontakt en af vores medarbejdere, og få et gratis og naturligvis uforpligtende tilbud.

Vitaminpiller er sikre nok

Tuesday, January 27th, 2009

Med jævne mellemrum sender skræmmende overskifter om farlige” vitaminpiller” chokbølger igennem forbrugerverdenen og efterlader folk i en tilstand af angst og usikkerhed. Det er der ikke noget at sige til, men det er vigtigt at ikke at lade sig rive med af det, som med rette kan kaldes for medie-hysteri. Lad os lige blive enige om, at vitaminer såvel som mineraler – ligesom tusinder af andre stoffer – kan underdoseres eller overdoseres. Begge dele kan være skadeligt. Indtager man dem derimod i normale mængder fra kosten og eventuelt suppleret med kosttilskud, er der dog absolut intet at frygte.  gruppe forskere konkluderede for nylig på baggrund af en analyse af i alt 67 videnskabelige undersøgelser med tilsammen over 200.000 deltagere, at kosttilskud antioxidanter ikke kunne mindske dødeligheden – men måske snarere afkortede livet. Ikke overraskende har dette skræmt daglige brugere af vitaminpiller fra vid og sans, men inden man hælder alle sine kosttilskud i toilettet, bør man lige kigge en ekstra gang på, hvad der rent faktisk er tale om.

Mega-doserne
Der er nemlig ikke tale om almindelige raske mennesker, der lever et sundt liv og tager lidt ekstra kosttilskud ved siden af. Derimod er der i mange af disse undersøgelser tale om folk, der i forvejen er syge eller har en særlig stor risiko for at blive det. Dem har man af samme grund givet ekstremt høje doser af antioxidanter i den tro, at det kunne redder dem. Lad det være sagt med det samme: det kan det ikke! Antioxidanterne er ikke mirakelmidler. Det er stoffer, som kroppen behøver løbende for at fungere normalt. Jo mere varieret vi spiser, desto større chance for, at vi får tilført en bred vifte af antioxidanter og dermed kan forblive sunde igennem livet, men det har vist sig gang på gang, at den moderne livsstil er usund på så mange områder, at vores antioxidant-indtag er langt fra optimalt.  Det er her, man kan gøre en forskel ved at supplere med kosttilskud, men det skal naturligvis gøres i god tid – ikke i sidste minut, hvor helbredet allerede har lidt et knæk. I den forbindelse er det vigtigt at vælge produkter, som er dokumenteret med hensyn til kvalitet og sikkerhed.

Økologiske og vegetabilske mælkeprodukter

Tuesday, January 27th, 2009

Undersøgelser viser, at økologisk mælk har et højere indhold af E-vitaminer, Omega 3-fedtsyrer og antioxidanter. Derudover indeholder den økologiske mælk ikke rester af de hormoner og pencilin, som gives køerne. Mange mennesker er dog laktoseintolerante, hvilket vil sige, at de ikke er i stand til at optage og fordøje laktose (mælkesukker), og der findes nu mange forskellige vegetabilske mælkelignende drikke på markedet.

En fordel ved at udskifte komælken med vegetabilske drikke er, at de fleste af disse ikke indeholder kolesterol.

Voksne har ikke længere det store behov for calcium, ligesom flere vegetabilske mælkeprodukter indeholder samme mængde calcium som komælk, men børn i voksealderen dog helst skal have mindst det daglige glas mælk.

Vegetabilsk mælk er andet end sojadrikke, som mange også er allergisk overfor. Der findes drikke fremstillet af mandler, ris og meget andet – det er bare at forsøge sig frem, til man finder den ”mælk” man synes bedst om.

Store, udbudte vinduespartier giver masser af sollys og besparelser på varmeregningen

Tuesday, January 27th, 2009

Masser af naturligt sollys fra store vinduespartier giver både fysisk og psykisk velvære og skaber en helt ny fornemmelse, hvor ude og ind smelter sammen. Men er prisen for store, ubrudte vinduespartier ikke et stort og dyrt varmetab ud gennem det store rudeareal? Det er ikke tilfældet. Energiruder har en lav såkaldt U-værdi, og derfor får man en høj isolerings evne, hvis man kombinerer de store vinduespartier med energiruder. Det betyder ganske enkelt, at man sparer penge på varmeregningen, og som en ekstra gevinst får man også mere sollys i rummet.

Sollyset har en stor betydning for menneskers trivsel og velvære. Det er vigtigt, at vi får de rigtige mængder lys på de rigtige tidspunkter. Vi skal således helst have kraftigt, naturligt lys i dagtimerne og helst sove i totalt mørke om natten. Sol oplyste bygninger er derfor alt andet lige sundere end bygninger, der udelukker solens stråler, og ifølge eksperterne er der mange forskellige positive påvirkninger som følge af de store mængder dagslys. Det gælder eksempelvis bedre hukommelse, større produktivitet og bedre indlæringsevne.

Slotsferie i Nordjylland

Tuesday, January 27th, 2009

Har du en lille drøm om at bo på et slot, så har du chancen nu. Ved naturområdet Store Vildmose, mellem Ålborg og Brønderslev, ligger Gl. Vraa Slot, et hyggeligt slot med sjæl og atmosfære.

Slottes historie går tilbage til 1400-tallet, og som gæster har I adgang til slottes sale og stuer. Derudover kan I nyde Nordjyllands mangfoldige natur, hyggelige vestkyst byer, kunst og kultur og førsteklasses gastronomi. I Nordjylland skinner solen flere timer end i resten af Danmark, så det er ikke uden grund at Nordjylland er velbesøgt. Oplev bl.a. naturfænomenet Råbjerg Mile som er Nordeuropas største vandreklit. Golfspillere kan glæde sig til hele 20 udfordrende baner.

Det kan du opleve Ålborg: Nordjyllands hovedstad med shopping, gallerier, Jomfru Ane Gade, Ålborg Kunstmuseum, Ålborg Zoo, Gråbrødreklostret og meget mere.

Skagen: Den billedskønne by helt på toppen af Danmark. Tag turen ud på Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes.

Fårup Sommerland: En af familiens allerstørste favoritter. Et sommerland med sjov for hele familien.
Ørnereservatet ved Skagen: Oplev verdens største ørne blive fodret og udfolde sig. Rubjerg Knude Fyr ved

Lønstrup: Delvist tilsandet fyr, og i løbet af de næste år vil fyret sande helt til – et imponerende syn.

Læsø: Tag en sejltur til øen midt i Kattegat med det berømte Læsø-salt.
Gl. Vraa Slot

Hotellet tilbyder restaurant, indendørs swimmingpool, pejsestue, finsk sauna, boblebad, bordtennis, billard, tennis, minigolf og gratis p-plads. Alle værelser har bad/toilet og tv. Slottet ligger 24 km fra feriebyen Blokhus, 22 km fra Voergaard slot, 12 km fra Brønderslev golfklub og 23 km fra Ålborg.
 

Sikker mobil i bilen

Tuesday, January 27th, 2009

Det var irriterende , hver gang min mobiltelefon ringede i bilen, at jeg ikke snakkede lovligt, dvs. via en bluetooth headset eller et bluetooth installationskit. Det har *Sony fundet en løsning på med autoradioens BT5100 med indbygget bluetooth.

Du kender det sikkert. Telefonen ringer i bilen, men hvor er lige bluetooth headsettet? Eller også mangler det strøm. Hvor er ladekablet nu henne? Så hvad gør vi sælgere på farten? Tager samtalen med håndholdt mobiltelefon med risiko for en bøde hvis politiet ser det. For slet ikke at tale om dårligere trafiksikkerhed, da vi jo derved mangler en hånd til at køre med. Du kan derfor investere i et bilinstallationsæt til mobilmodellen. Men hele pakken -  bluetooth bilinstallationssæt, ekstern mikrofon, lader, holder og mute relæ til autoradioen – løber nok op i minimum 4000 kr.

Alternativt har Sony lanceret en autoradio med indbygget bluetooth, og jeg har testet topmodellen BT5100. Ud over auto hi-fi er det smart, at man blot behøver at installere autoradioen for at kunne snakke lovligt under kørslen. BT5100 leveres med iso-stik og det tog ikke mere end ti minutter at erstatte min Toyota fabriksmonterede radio med Sony BT5100. Alle stik fulgte med selv antenne-adapteren. Der medfølger også en smart fjernbetjening, man kan have liggende i sidedørens lomme. Jeg tog min mobiltelefon, satte bluetooth til og et minut senere var den parret med BT5100. Nu skal jeg blot sætte mig ind i bilen, sætte Bluetooth til min mobiltelefon og ved et opkald bliver musikken slukket, samtalen kan så høres i bilens højtalere. BT5100 har indbygget mikrofon, som virker fint.

Udover Bluetooth-fordelene er der i BT5100 – foruden suveræn radio – også CD afspiller. Sony er jo kendt for sin gode lyd, specielt i XPLOAD-serien som BT5100 er i. Det betyder en virkelig god processor og  masser af muligheder for at justere radioen så musikken er fremragende under kørsel. Jeg har også iPod via et aux-kabel fra den og ind i bagsiden af BT5100, kan jeg nyde al min musik på farten. For at have iPod´en tæt ved  radioen har jeg valgt et beslag fra Brodit, som laver den slags produkter til alle typer biler og alle typer mp3/mobiler/PDA. Nu synes jeg, at jeg har fået optimal løsning i bilen til musik, samtaler mm. Sony BT5100 koster 3499,00 inkl. Moms.