PR-pressemeddelser er et forum og website for folk med interesse for pressemeddelser, og dets indflydelse på salg og kendskab.

Siden kan hjælpe dig med at få skabt den rette pressemeddelse, og kan være med til at gøre netop dit indlæg viralt!

Tiderne skifter. Den indflydelse og rækkevidde som de traditionelle medier i årevis har haft er i tilbagegang, og Internettet er og er blevet krumtappen indenfor kommunikation og Web PR. Mange virksomheder benytter sig ikke at de effektive muligheder som Internettet byder på.

Med en optimeret pressemeddelelse bliver PR artiklen udsendt på Internettet. Udover at den bliver godt fundet via søgemaskinerne bliver den også udsendt via et RSS Feed – Really Simple Syndication. Man kan beskrive det som en online avis hvor brugeren selv har valgt emnerne som interessere læseren. Et eksempel på hvordan det virker kunne være google´s service på www. igoogle.com.

Du skal være velkommen til at ringe eller sende en e-mail, hvis du har spørgsmål til, hvordan en Web PR kampagne fungerer, og hvis du vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at fange din målgruppes opmærksomhed via Internettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *