Macbook prVores online markedsføringsløsninger er specialdesignet til få gode placeringer på søgemaskinerne, samt direkte adgang til din målgruppe via RSS feeds.

Pr-Press™ Optimeret pressemeddelelse

Vores pressemeddelelser er designet til at give maksimal effekt på nettet og supplerer din nuværende markedsføring med ekstra fokus på web-medierne. Her har søgemaskinerne overtaget pladsen fra de gammeldags opslagsværker, og er den vigtigste kilde til at få skabt interessen hos kunden.

En Pr-Press™ pressemeddelelse er en glimrende måde at generere endnu mere trafik til din webside og giver gratis opmærksomhed om dine PR-aktiviteter og events.

Web-Leads™ Søgemaskineoptimering

Er din webside ikke at finde på de 2 første sider på søgemaskinerne, er der ikke mange nye potentielle kunder og forretningspartnere, som finder dine produkter.

Effektiv PR, kommunikation og online marketing gør det muligt.

Med et mix mellem effektiv PR, kommunikation og Internet marketing kampagner har vi skabt mange succesrige resultater, for mange forskellige virksomheder. Vi kender marketing mulighederne, som Internettet kan levere, og vi ved, hvordan man kan udnytte denne mulighed, til at være på forkant, med udviklingen og få skabt værdier i et hårdt konkurrence præget marked.

Vi leverer følgende løsninger indenfor PR, online marketing og kommunikation:

- komplet online marketing, PR og kommunikation strategi
- komplet analyse af dine muligheder for at benytte søgemaskineoptimering, som en del af marketing mix’et
- månedlig rapportering om dit websites trafik og evne til at skabe værdi
- konkurrencedygtige priser

Din forretning tager et syvmileskridt, når du får en topplacering på søgemaskinerne. Omsætningen stiger, og du udbygger dit forspring til dine konkurrenter i en grad, som du tidligere kun har kunnet drømme om. Kontakt os for at lære mere om vores marketing løsninger – og hvordan vi kan hjælpe dig.